Velkommen til bloggen

Velkommen til min helt nye blog. Her vil jeg skrive lidt om fotografering og om mit syn på, hvordan du kan komme til at tage bedre billeder. Det bliver ikke en traditionel ”fotoskole”, for dem er der så mange af på nettet i forvejen. Men mange af disse fotoskoler, tror jeg, kan virke skræmmende for en ”der bare gerne vil tage nogle gode billeder”. Måske er interessen ikke stor nok til at købe et dedikeret kamera, men ønsket er ”bare” at tage gode billeder med telefonen. Meget af det, jeg kommer til at skrive, vil være lige relevant, om du bruger avanceret kamera eller telefon. Noget vil kræve et kamera med basale indstillinger. Men først og fremmest vil jeg forsøge at gøre dette meget enkelt, og forhåbentlig sikre, at du hurtigt får bedre billeder. For at det er interessant for dig, forudsætter det naturligvis, at du kan lide mine billeder, som du finder her på siden.  Du er velkommen til at skrive en kommentar til det, du læser her på bloggen.

Skriv et svar